Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

SPRAY MACE PEPPER GUN WARRIOR

CU TOC INCLUS

Detalii


329,00 lei cu TVA

99995 produse în stoc

Spray-ul  pistol lacrimogen de la Mace este cel mai precis Spray lacrimogen neletal pentru autoaparare disponibil in acest moment pe piata. Nu necesita permis de port arma si este ideal pentru apararea la distanta avand  design-ul comod si precizia unui pistol. Sistemul avansat de lansare va permite sa pulverizati spre atacatori un jet puternic de Oleoresin Capsicum de la o distanta de 6 m din orice unghi.
Spray-urile pistol sunt usor de reincarcat cu cartuse preumplute iar fiecare pistol include in pachet si un  cartus de antrenament care contine  apa .
Efecte: Spray-ul de la Mace contine Oleoresin Capsicum (OC) un ingredient natural derivat din ardei iute. In contact direct cu fata, Oleoresin Capsicum face ochii sa se inchida strans, provoaca tuse si o senzatie intensa de arsura pe piele insotita de un disconfort extrem pentru sistemul respirator si vizual. Efectele ar trebui sa se reduca in 45 de minute.
Utilizare:. Tintiti figura atacatorului si lansati jetul prin apasarea tragaciului timp de 2-3 secunde folosind degetul mare sau aratator. Spray-ul poate fi rapid golit de continut  daca tragaciul este actionat continuu atunci cand situatia o cere (in cazul in care va confruntati cu doi sau mai multi atacatori)
Siguranta: Iritant puternic,nu-l tineti la indemana copiilor. Cititi instructiunile si informatiile de prim-ajutor incluse inainte de a folosi Spray-ul lacrimogen. Daca sunteti expus accidental la Spray, scoateti imediat lentilele de contact contaminate si hainele,clatiti cu multa apa rece partile afectate si iesiti la aer curat cat mai repede posibil. Recipientele sunt sub presiune , nu le perforati sau ardeti.
Depozitare: Depozitati in loc uscat si racoros departe de zone cu caldura, flacara sau lumina solara puternica. Nu depozitati in locuri unde temperatura poate depasi 50 grade Celsius, ca vehicule inchise, care ar putea face recipientele sa piarda lichid din cauza presiunii excesive si astfel sa nu mai functioneze corespunzator. Nu depozitati in medii cu temperatura sub 0 grade Celsius, care poate cauza pierderea presiunii si scaderea distantei efective la care poate fi folosit spray-ul.
Valabilitate: Spray-ul lacrimogen Mace are un termen de valabilitate de aproximativ 4 ani, fiecare unitate are scrisa data la care expira produsul. Unitatile expirate ar putea avea eficacitate redusa , se pierde din distanta efectiva si este posibil chiar sa nu functioneze deloc.
In acest caz aceste unitati ar trebui eliminate in concordanta cu legile de mediu locale.