Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

SPRAY LACRIMOGEN GLOCK 19 PRO

SPRAY LACRIMOGEN GLOCK 19 PRO

VERSIUNEA PRO

Detalii


329,00 lei cu TVA

99949 produse în stoc

Spray tip pistol Glock 19  RMG  PRO - este cea mai recentă versiune de  arma pentru auto-apărare, este o replică exactă a pistolului  Glock 19. Functioneaza cu  un tub  înlocuibil cu piper. Acest model difera  de versiunea anterioara prin:

Corpul este construit plastic abs  rezistent la deteriorări mecanice deoarece  este armat cu fibre de sticlă.

Dotat cu sina  de prindere optice ( lanterna sau  laser)

O alta caracteristica este echiparea acestuia cu doua sigurante independente pentru a elimina o eventuala descarcare accidentala

Textura manerului a fost modificata pentru a asigura o prindere sigura fara alunecare

 Este o replică exactă a 1: 1 Glock 19 pistol, care acționează ca un factor de descurajare pentru atacator.  Tubul de gaz contine Oleoresin Capsicum care este o substanta extrasa dintr-o specie de ardei iute.Aceasta substanta irita ochii si mucoasele producand ,lacrimare ,durere si orbire temporara incapacitand total agresorul.Este la fel de eficient impotriva animalelor agresive domestice Efectul este unul foarte dureros, dublat de ingreunarea accentuata a respiratieiProdusul este nou, SIGILAT. Pachetul de 329 Lei cuprinde pistolul + un tub de gaz ultra iritant. Optional, REZERVE / tuburi de gaz ultra iritant la pretul de 49 lei bucata

LEGISLATIE :

Inainte de a incepe promovarea produselor am contactat Biroul de Arme si Munitii pentru a clarifica aspectele legale privind acest nou tip de arma legal in Polonia.Din raspunsul pe care l-au formulat, amintim urmatoarele:Considerand ca arma in cauza este un dispozitiv ce foloseste o butelie de dimensiuni mici cu gaze lacrimogene, fixat intr-o carcasa din plastic de forma unui pistol.
Avand in vedere acest aspect, in actul normativ care reglementeaza regimul armelor si munitiilor, respectiv Legea nr. 295/2004, republicata, nu sunt prevazute conditii de procurare, detinere, port si folosire ale acestor dispozitive si ca atare procurarea acestora se poate face fara o autorizare prealabila din partea organelor de politie.Precizam totodata faptul ca portul si folosirea acestora in alte conditii decat de autoaparare, este reglementat de Legea nr. 61/1991, republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.In concluzie, aceste produse NU necesita permis de port arma deoarece:1.Nu foloseste munitie cu capsa si incarcatura detonanta 2.Nu propulseaza proiectil pe teava 3.Nu produce explozie ,flama sau zgomot foarte puternic NU NECESITA PERMIS, DAR NU SE VINDE PERSOANELOR SUB 18 ANI ! Tubul de gaz se schimba / monteaza usor, in cca 10 secunde. Raza de actiune a acestui pistol este de circa maxim 4m dar efectul cel mai bun il are la o distanta de 2 -2.5 m.Posibilitatea unei pulverizari continue este utila in cazul unui atacator in miscare sau in cazul unui grup de agresori. Efect post-traumatic asupra agresorului de peste 30 minute. Usor de purtat, dimensiuni compacte optional se poate achizitiona si toc cu prindere la centura sau ham. Dimensiuni: 174 mm x 127 mm (scara 1: 1 a originalului)