Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

CUTIT TACTICAL BOOTS SMITH &WESSON

CUTIT TACTICAL BOOTS SMITH &WESSON

REPLICA SMITH&WESSON

Detalii


39,00 lei cu TVA

Smith &Wesson, din motive bine intemeiate, este unul din cele mai recunoscute branduri pe plan modial. Din momentul in care si-au deschis portile, s-au concentrat pe proiectarea si fabricarea de solutii inovatoare neegalate in materie de siguranta personala si protectie. Aproape orice agentie militara sau de politie din lume a folosit produse Smith &Wesson

Majoritatea cutitelor din gama Smith& Wesson H.R.T. (Hostage Rescue Team) sunt proiectate de catre Darrel Ralph si Stewart Taylor, si sunt astfel concepute  incat sa intruneasca nevoile specifice aplicatiilor militare. Cutitele din aceasta gama sunt facute pentru o desfasurare rapida, iar in constructia lor se folosesc materiale high tech atat pentru lama cat si pentru maner.

Caracteristici :- Lama este din otel inoxidabil cu tais pe ambele parti, avand o lungime de 85 mm si latime de 20 mm. Pe lama figureaza logo-ul " SMITH & WESSON" .

- Manerul are lungime de 100mm si este imbracat cu un strat subtire de cauciuc.

- Teaca  din ABS, este prevazuta cu o clema pentru prinderea pe centura sau bocanc si este prevazuta cu un lant tip « dogtag » oferindu-i posibilitatea a se poata purta si la gat.

   Cutitul este ideal pentru vanatoare, pescuit, camping, drumetii, etc.