Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

MACE PEPPER GEL NIGHT DEFENDER

MACE PEPPER GEL NIGHT DEFENDER

MAGNUM 3 10%OC PEPPER

Detalii


125,00 lei cu TVA

Unele dintre beneficiile folosirii gelului de piper  sunt:

     Spray-urile de piper pot ajunge în mod normal până la aproximativ 4 m , dar spray-ul Night Defender  poate  ajunge la o distanță de până la 6 m. Gelul de piper are o formulă mai puternică decât un spray cu piper obisnuit.Acesta  conține o concentrație de 1,4% capsaicinoid, care este mai usturator  decât majoritatea spray-urilor de piper de pe piață    Gelul se lipeste de fata agresorului, prelungind efectele piperului OC.Este mai puțin contaminant,spre deosebire de alte sprayuri cu piper formula de gel gros are  ingredientele active, astfel încât afectează pe deplin un atacator fără a afecta zona înconjurătoare.
    Compozitia sa  groasă de spuma gel face ca sa poata fi folosit si in conditii de vant l

    Efecte:
    Gelul gros se lipeste de agresor, oferind o doza puternica de piper OC. Când este pulverizat  în față, gelul lipicios îi va incapacita temporar pe agresor ptr cel putin 40 min,i în contact direct cu ochii ingredientele active din gelul de piper vor cauza orbire temporara  tuse și o senzație intensă de arsură a pielii.

    Siguranță:
    A nu se lăsa la îndemâna copiilor.. Conținutul  este sub presiune. Nu penetrați sau incinerați.

    Depozitare:
    Păstrați spray-ul de piper în zona rece și uscată departe de căldură, flacără sau lumină puternică. Nu depozitați-l într-un mediu în care temperatura poate depăși (50 grade C), cum ar fi un vehicul închis. Cartușul cu pulverizator de piper poate să scurgă din presiune și să nu funcționeze corect. Nu depozitați unitatea într-un mediu rece sub (0 grade C). Acest lucru poate cauza depresurizarea

    Expirare:
    Sprayul cu gel are o durată de valabilitate  de 4 ani de la data fabricării. Fiecare unitate  este etichetata  cu o dată de expirare. După această dată, cartușul cu piper trebuie aruncat în conformitate cu reglementările de mediu din zona dvs.Continut 45 gr.